Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Nieuw! automatten voor de BMW XM G09 2023

Nieuw! automatten voor de BMW XM G09 2023

Met de introductie van de gloednieuwe BMW XM G09 krijgt u een indrukwekkende combinatie van kracht, luxe, en geavanceerde technologie. het interieur van de BMW XM is een meesterwerk op zich zelf. De zachtleren stoelen bieden niet alleen ongeëvenaard comfort, maar zijn ook voorzien van optionele ventilatie- en massagefuncties, waardoor elke rit een verjongende ervaring wordt. Het gebruik van hoogwaardige materialen benadrukt de aandacht voor detail en vakmanschap dat kenmerkend is voor BMW.

De BMW XM zit boordevol met geavanceerde technologieën die het rijden moeiteloos maken. Het BMW curved display biedt een indrukwekkende visuele weergave van alle voertuigfuncties. Het infotainmentsysteem van de BMW XM omvat functies zoals navigatie, spraakbesturing, smartphone-integratie en draadloos opladen. Passagiers kunnen hun favoriete muziek streamen via bluetooth, Apple CarPlay of Android auto en genieten van een meeslepende geluidservaring dankzij het optionele Harman Kardon systeem.

Veiligheid staat voorop in de BMW XM, met een uitgebreid assortiment aan rijhulpsystemen die de bestuurder helpen bij het manoeuvreren in krappe ruimtes en het vermijden van aanrijdingen, adaptieve cruise control, rijstrookassistentie en een 360 graden camera zijn slechts enkele van de vele functies die er voor zorgen dat elke rit veilig en stressvrij is.

En dan is er nog de motor, het kloppende hart van de BMW XM. Met een V8-verbrandingsmotor bijgestaan door een elektromotor levert de motor een verbluffend vermogen van 653 PK en een koppel van 800nm. De BMW XM heeft een topsnelheid van 240 km/u en accelereert in 4,3 seconden van 0 naar 100 km/u. Het elektrische bereik van de BMW XM ligt rond de 80 Kilometer. Verder is de BMW XM een forse auto met een gewicht van 2700 kilo een lengte van 5,11 meter een breedte van circa 2 meter en een hoogte van 1,75 meter.

Kortom de BMW XM is niet zomaar een auto; het is een meesterwerk op wielen dat de perfecte balans vind tussen prestatie, luxe en geavanceerde technologie. en om de ervaring van het rijden in deze ultieme luxe auto nog verder te verbeteren, waarom zou u dan niet investeren in kwaliteit automatten die perfect passen bij het verfijnde interieur van de BMW XM?

Nu beschikbaar in onze collectie: pasvorm automatten Met verschillende kleuropties en afwerking details zodat u de automatten kunt aanpassen aan u persoonlijke voorkeuren en interieur.

De producten uit dit bericht