Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

 

Automatten

We leveren passende automatten. Wij hebben voor elke auto de unieke pasvorm automatten! Bestel uw automatten op maat. Selecteer uw automerk, vervolgens het type en bouwjaar. Dan ziet u welke automatten we voor uw auto kunnen leveren. We produceren het autotapijt zelf in Nederland. Daarmee staat het garant voor oer-degelijke kwaliteit en maximale flexibiliteit. Je kunt elke mat van tapijt los bestellen. Dat is een groot voordeel omdat vaak niet alle matten vervangeven hoeven te worden. Hiermee bespaart u geld en tevens helpen we samen het milieu

"""""""""

Automatten voor elke auto

Wilt u uw automatten vervangen? Bij ons kunt u terecht voor pasvorm automatten voor elke auto. Hierboven ziet u de verschillende merken die we kunnen leveren. Selecteert u alstublieft het merk, type en bouwjaar en vervolgens ziet u welke matten wij voor uw auto leveren. We kunnen de automatten leveren in de volgende kwaliteiten:

Naaldvilt automatten

Dit zijn zeer degelijke pasvorm automatten, gemaakt van een sterke naaldvilt vezel, voorzien van hakstukbescherming, omzoomd, voorzien van originele of universele bevestiging. Kortom een zeer degelijke automattenset die perfect in uw auto past. De naaldvilt automatten zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet en grafiet, dus u vindt altijd de juiste kleur voor uw auto.

Automatten van ribtapijt

Dit zijn zeer sterke naaldvilt pasvorm automatten, die speciaal ontwikkelt zijn voor zwaar gebruik. De matten zijn van een super sterke ribkwaliteit gemaakt, leverbaar in de kleur zwart/antraciet, ook standaard geleverd met originele of universele bevestiging. Ook de hakstukbescherming ontbreekt niet bij dit set. Kortom, het ideale mattenset voor de eigenaar van een bedrijfsbus of de persoon die zijn auto veel gebruikt en op de meest uiteenlopende plekken komt.

Velours automatten

Een juweel van een mattenset, dat is geproduceerd van een hoogwaardige PA6 vezel, super sterk, en door de gebruikte garens werkelijk een blikvanger in uw auto. Deze automatten kunt u ook heel eenvoudig schoonmaken. Natuurlijk worden deze automatten ook geleverd met een hakstukversteviging, originele of universele bevestiging, en is de pasvorm perfect voor de gekozen auto. Daarbij is deze mattenset te bestellen in veel verschillende kleuren, zodat u altijd de exact passende kleur bij uw auto kunt kiezen. Een aankoop waar u zeker veel plezier van zult hebben.

Super velours automatten

Voor de echte autoliefhebber, die de lat wel erg hoog legt. Deze kwaliteit is getuft in een hoogwaardige PA6 tuft velours garen, super dik, heeft daarom geen hakstukversteviging nodig! Wel worden deze super velours automatten natuurlijk geleverd met originele of universele bevestiging, heeft elke set een perfecte pasvorm. Onze super velours matten zijn leverbaar in de kleuren donkergrijs en zwart: de kleuren die perfect passen in ongeveer alle auto’s. Deze automatten worden geleverd zonder extra hakversteviging. Dit geeft de automatten een exclusieve uitstraling.

Diamond collection automatten

Deze kwaliteit is ontwikkelt voor de autoliefhebber die werkelijk alleen met het allerbeste genoegen neemt. Deze set is geproduceerd van een ultra hoogwaardig garen, heeft allerliefst een poolgewicht van 1500 gram / m2, een totaal gewicht van ca. 3000 gram / m2. Voorzien van een speciaal ontwikkelde automatten rug, is deze mattenset werkelijk de allerbeste kwaliteit die in de markt te koop is. Een hakstukversteviging heeft deze mattenset uiteraard niet nodig, universele of originele bevestiging wordt vanzelfsprekend meegeleverd, de mattenset is leverbaar in de kleuren zwart, beige en donkergrijs. 

Rubbermatten

Deze matten zijn op gemaakt van 100% rubber, hebben een opstaande rand, die uw autotapijt extra beschermt. Deze rubbermatten hebben we voor veel verschillende auto type’s beschikbaar, maar helaas niet voor alle type’s, aangezien de kosten voor het ontwikkelen van matrijzen voor deze rubbermatten extreem hoog zijn. De rubbermatten zijn optimaal voor mensen die vaak met natte schoenen in de auto zitten, en op een eenvoudige manier de automatten schoonmaken willen. Verder is belangrijk te melden dat deze matten reukvrij zijn, dus u hebt niet het probleem dat uw auto maanden ruikt naar het rubber van de automatten.

Kofferbakmatten

Wie heeft nu niet het probleem dat alles in de koffer naar links en rechts schuift? Wij heben kofferbakmatten van tapijt en rubber. Door deze matten wordt uw autotapijt in de koffer beschermt tegen beschadigingen. Uiteraard passen deze matten perfect in uw auto. Met onze rubber kofferbakmatten heeft u geen last van een sterke rubbergeur in de auto, de kofferbakmat ruikt niet. De stoffen kofferbakmat kunt u natuurlijk bestellen in elke tapijt kwaliteit, en kan tevens afgewerkt worden met de kleur garen die u wenst.

Automatten met logo

Natuurlijk is het cool om uw bestelde automatten een persoonlijk tintje te geven. We zien dat daar veel vraag naar is, en daarom hebben we op de site de mogelijkheid om uw mattenset te bestellen met uw logo naar keuze. Omdat we alle matten zelf produceren is dat voor ons ook makkelijk te organiseren. U kunt kiezen uit een eigen tekst logo of een logo van uw bedrijf of eigen gekozen logo.

Losse automatten bestellen

In veel gevallen is alleen de linksvoormat versleten. De bestuurder maakt over het algemeen de meeste kilometers alleen. Juist onder de pedalen slijten de matten het snelst. Daarom is het vaak niet nodig om alle automatten te vervangen. Daarom bieden wij u de keuze om alleen de linksvoormat te bestellen, of alleen het voorset. Wat ook veel gebruikt wordt is een standaard mattenset plus een extra linksvoormat voor een gering bedrag extra.

Automatten bevestigen

Het is van het grootste belang dat automatten veilig gebruikt kunnen worden. Daarom leveren we alle automatten met bevestigingsmateriaal. In de meeste gevallen zijn dat ringen die wij voor u in de automatten monteren, deze sluiten aan op de punten in de bodem van de auto. In de meeste gevallen is het een kwestie van vastklikken en klaar. Als de auto geen originele bevestigingspunten heeft leveren wij ons eigen, universele bevestigingsmateriaal mee. U kunt dus de automatten altijd veilig gebruiken.