Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Pasvorm automatten Volvo

Automatten

Volvo vindt het belangrijk om auto’s te produceren die een hoge veiligheidstechnologie hebben. Het design van de auto’s is altijd sportief. Dit komt vooral door de vloeiende lijnen aan de zijkanten van de auto. In de meeste gevallen worden de Volvo automatten geleverd met originele ringen in zowel de voormatten als de achtermatten. Bij wat oudere modellen leveren we de automatten som met ons eigen, universele bevestigingsmateriaal. Welk bevestigingsmateriaal we voor uw automatten leveren tonen we bij het artikel onder de foto’s en ook in de beschrijving.

Kies hieronder het Volvo model, en vervolgens het bouwjaar van uw auto. Dan treft u de verschillende automatten aan die wij leveren voor uw Volvo. Als er vragen zijn kunt u altijd even mailen.

Automatten Volvo

We hebben pasvorm automatten voor elke Volvo. Deze kunt u volledig online bestellen. De matten worden precies op maat gemaakt voor elke auto. Wij kennen voor elke Volvo de unieke vormen van de automatten. De pasvorm tonen we bij het artikel onder de foto's als tekening.

Naaldvilt automatten

De Naaldvilt automatten voor Volvo zijn gemaakt van een robuuste kwaliteit tapijt . Deze automatten hebben een totaal gewicht van 2.000 gr/m2.

Ribtapijt automatten

De automatten gemaakt van ribtapijt zijn gemaakt van een robuuste, naaldvilt kwaliteit tapijt met een rib-motief. Het ribtapijt heeft een totaal gewicht van 2.750 gr/m2.

Velours automatten

De velours automatten zijn gemaakt van luxe, getuft tapijt. Dit zijn de automatten met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het gewicht van het tapijt is 2.100 gr/m2. Op dit tapijt blijft het vuil liggen waardoor het eenvoudig te reinigen is. Deze automatten worden het meest gekozen.

Super velours automatten

De super velours automatten zijn zwaarder namelijk 2.500 gr/m2 en deze wordt geleverd zonder extra hak versteviging. Dit geeft de matten een exclusieve uitstraling.

Diamond Automatten

De diamond automatten zijn de beste automatten die leverbaar zijn. Dit is de overtreffende trap voor uw Volvo. Deze matten hebben een gewicht van 3.076 gr/m2.

Automatten, rubbermatten en kofferbakmatten bestellen

Alle Volvo automatten worden geleverd met bevestigingsmateriaal waarmee ze veilig te bevestigen en te gebruiken zijn. Bij de verschillende kwaliteiten heeft u ook nog veel keuzes zoals de tapijtkeur, kleur van de omzoming, meer en minder matten etc... Twijfelt u welk model auto u heeft, neem dan even contact met ons op. Voor veel modellen kunnen we ook automatten van rubber leveren. Deze rubbermatten voor uw Volvo worden ook op maat gemaakt. Deze passen gegarandeerd. Voor veel modellen kunnen we ook pasvorm kofferbakmatten leveren. Deze Volvo kofferbakmat geeft een goede bescherming van de kofferbak tegen vuil en vocht. Deze kofferbakbescherming is geurneutraal en beschikt over een anti-slip-profiel.

Volvo