Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Automatten passend voor BMW

We leveren passende automatten. BMW is de afkorting voor Bayerische Motoren Werke en daar hebben wij de perfecte automatten BMW voor in de productie. BMW is een onderneming gevestigd in Duitsland, deze onderneming zit in de stad München en produceert zowel auto’s als motorfietsen. BMW is opgericht door Karl Friedrich Rapp. In 2014 produceerde BMW meer dan 2 miljoen voertuigen, wat een mijlpaal was voor het bedrijf. De automatten BMW worden voor ieder model op maat gemaakt, hierdoor hoeft u zich dus geen zorgen te maken over het feit dat de automatten BMW niet in uw auto zullen passen. De automatten BMW kunnen zowel met originele bevestiging, als met universele bevestiging geleverd worden. Dit ligt aan het feit of er in de auto ook punten zijn bevestigd, waar de matten op kunnen worden bevestigd. Wanneer er geen punten in uw auto zitten, zullen de automatten BMW worden geleverd met universele bevestiging en kunt u de punten zelf bevestigen. De automatten zullen op die manier stevig op zijn plek blijven liggen. De automatten BMW kunnen worden samengesteld naar uw eigen smaak. De automatten BMW zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren.

Automatten BMW

We hebben pasvorm automatten voor elke BMW. Deze kunt u volledig online bestellen. De matten worden precies op maat gemaakt voor elke auto. Wij kennen voor elke BMW de unieke vormen van de automatten. De pasvorm tonen we bij het artikel onder de foto's als tekening.

Naaldvilt automatten

De Naaldvilt automatten voor BMW zijn gemaakt van een robuuste kwaliteit tapijt . Deze automatten hebben een totaal gewicht van 2.000 gr/m2.

Ribtapijt automatten

De automatten gemaakt van ribtapijt zijn gemaakt van een robuuste, naaldvilt kwaliteit tapijt met een rib-motief. Het ribtapijt heeft een totaal gewicht van 2.750 gr/m2.

Velours automatten

De velours automatten zijn gemaakt van luxe, getuft tapijt. Dit zijn de automatten met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het gewicht van het tapijt is 2.100 gr/m2. Op dit tapijt blijft het vuil liggen waardoor het eenvoudig te reinigen is. Deze automatten worden het meest gekozen.

Super velours automatten

De super velours automatten zijn zwaarder namelijk 2.500 gr/m2 en deze wordt geleverd zonder extra hak versteviging. Dit geeft de matten een exclusieve uitstraling.

Diamond Automatten

De diamond automatten zijn de beste automatten die leverbaar zijn. Dit is de overtreffende trap voor uw BMW. Deze matten hebben een gewicht van 3.076 gr/m2.

Automatten, rubbermatten en kofferbakmatten bestellen

Alle BMW automatten worden geleverd met bevestigingsmateriaal waarmee ze veilig te bevestigen en te gebruiken zijn. Bij de verschillende kwaliteiten heeft u ook nog veel keuzes zoals de tapijtkeur, kleur van de omzoming, meer en minder matten etc... Twijfelt u welk model auto u heeft, neem dan even contact met ons op. Voor veel modellen kunnen we ook automatten van rubber leveren. Deze rubbermatten voor uw BMW worden ook op maat gemaakt. Deze passen gegarandeerd. Voor veel BMW's kunnen we ook pasvorm kofferbakmatten leveren. Deze BMW kofferbakmat geeft een goede bescherming van de kofferbak tegen vuil en vocht. Deze kofferbakbescherming is geurneutraal en beschikt over een anti-slip-profiel.

BMW