Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

 

Campermatten passend voor Bürstner

We leveren passende campermatten. Onze campermatten voor Bürstner zijn 100% op maat gemaakt. We hebben van elke camper de unieke pasvorm in ons systeem. Je kunt de matten zelf samenstellen. Maak met onze campermatten je camper weer als nieuw! Kies hieronder uw campertype, en vervolgens het bouwjaar. Dan treft u de verschillende artikelen aan die wij leveren voor uw Bürstner! Als er vragen zijn kunt u altijd even chatten of mailen.

Campermatten Bürstner

We hebben pasvorm campermatten voor elke Bürstner. Deze kunt u volledig online bestellen. De matten worden precies op maat gemaakt voor elke camper. Wij kennen voor elke Bürstner de unieke vormen van de campermatten. De pasvorm tonen we bij het artikel onder de foto's als tekening.

Naaldvilt campermatten

De Naaldvilt campermatten voor Bürstner zijn gemaakt van een robuuste kwaliteit tapijt . Deze campermatten hebben een totaal gewicht van 2.000 gr/m2.

Ribtapijt campermatten

De campermatten gemaakt van ribtapijt zijn gemaakt van een robuuste, naaldvilt kwaliteit tapijt met een rib-motief. Het ribtapijt heeft een totaal gewicht van 2.750 gr/m2.

Velours campermatten

De velours campermatten zijn gemaakt van luxe, getuft tapijt. Dit zijn de campermatten met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het gewicht van het tapijt is 2.100 gr/m2. Op dit tapijt blijft het vuil liggen waardoor het eenvoudig te reinigen is. Deze campermatten worden het meest gekozen.

Super velours campermatten

De super velours campermatten zijn zwaarder namelijk 2.500 gr/m2 en deze wordt geleverd zonder extra hak versteviging. Dit geeft de campermatten een exclusieve uitstraling.

Diamond campermatten

De diamond campermatten zijn de beste campermatten die leverbaar zijn. Dit is de overtreffende trap voor uw Bürstner. Deze matten hebben een gewicht van 3.076 gr/m2.

Campermatten

Alle Bürstner campermatten worden geleverd met bevestigingsmateriaal waarmee ze veilig te bevestigen en te gebruiken zijn. Bij de verschillende kwaliteiten heeft u ook nog veel keuzes zoals de tapijtkeur, kleur van de omzoming, meer en minder matten etc... Twijfelt u welk model auto u heeft, neem dan even contact met ons op.

Bürstner