Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Pasvorm automatten Volkswagen

Automatten

Volkswagen biedt zijn Duitse kwaliteiten namelijk: betrouwbaar, comfortabel en veilig. De Volkswagen is een degelijke auto die past bij ieders wensen. De wensen worden steeds hoger en Volkswagen wil deze uitdaging aangaan. Volkswagen is bezig met een enorme transformatie naar elektrisch rijden. Veel automatten worden geleverd met origineel bevestigingsmateriaal. Wij monteren deze ringen in de automatten, u kunt ze dus eenvoudig in de punten op de bodem bevestigen.

Kies hieronder het VW model, en vervolgens het bouwjaar van uw auto. Dan treft u de verschillende automatten aan die wij leveren voor uw VW. Als er vragen zijn kunt u altijd even mailen.

Automatten Volkswagen

We hebben pasvorm automatten voor elke Volkswagen. Deze kunt u volledig online bestellen. De matten worden precies op maat gemaakt voor elke auto. Wij kennen voor elke Volkswagen de unieke vormen van de automatten. De pasvorm tonen we bij het artikel onder de foto's als tekening.

Naaldvilt automatten

De Naaldvilt automatten voor Volkswagen zijn gemaakt van een robuuste kwaliteit tapijt . Deze automatten hebben een totaal gewicht van 2.000 gr/m2.

Ribtapijt automatten

De automatten gemaakt van ribtapijt zijn gemaakt van een robuuste, naaldvilt kwaliteit tapijt met een rib-motief. Het ribtapijt heeft een totaal gewicht van 2.750 gr/m2.

Velours automatten

De velours automatten zijn gemaakt van luxe, getuft tapijt. Dit zijn de automatten met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het gewicht van het tapijt is 2.100 gr/m2. Op dit tapijt blijft het vuil liggen waardoor het eenvoudig te reinigen is. Deze automatten worden het meest gekozen.

Super velours automatten

De super velours automatten zijn zwaarder namelijk 2.500 gr/m2 en deze wordt geleverd zonder extra hak versteviging. Dit geeft de matten een exclusieve uitstraling.

Diamond Automatten

De diamond automatten zijn de beste automatten die leverbaar zijn. Dit is de overtreffende trap voor uw Volkswagen. Deze matten hebben een gewicht van 3.076 gr/m2.

Automatten, rubbermatten en kofferbakmatten bestellen

Alle Volkswagen automatten worden geleverd met bevestigingsmateriaal waarmee ze veilig te bevestigen en te gebruiken zijn. Bij de verschillende kwaliteiten heeft u ook nog veel keuzes zoals de tapijtkeur, kleur van de omzoming, meer en minder matten etc... Twijfelt u welk model auto u heeft, neem dan even contact met ons op. Voor veel modellen kunnen we ook automatten van rubber leveren. Deze rubbermatten voor uw Volkswagen worden ook op maat gemaakt. Deze passen gegarandeerd. Voor veel modellen kunnen we ook pasvorm kofferbakmatten leveren. Deze Volkswagen kofferbakmat geeft een goede bescherming van de kofferbak tegen vuil en vocht. Deze kofferbakbescherming is geurneutraal en beschikt over een anti-slip-profiel.

Volkswagen