Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Nieuw! automatten voor de Audi e-Tron GT Quattro 2022

Nieuw! automatten voor de Audi e-Tron GT Quattro 2022

Met het nieuwe model van de Audi e-Tron GT Quattro staat Audi op het punt om elektrisch rijden een opwindende nieuwe richting in te leiden. De nieuwe GT sportwagens die in 2022 zijn gelanceerd combineren een adembenemend en meeslepend rijgedrag zonder de uitstoot van schadelijke emissies.

Adembenemend kan je deze nieuwe GT sportwagen met recht noemen want met een gecombineerd vermogen van meer dan 500pk en een koppel van 630 Nm accelereert deze elektrische sportwagen van 0 naar 100 km/u in slechts 3,3 seconden. De topsnelheid van deze auto ligt respectievelijk rond de 240 km/u.

De Audi Quattro e-Tron GT heeft een actieradius van ruim 480 kilometer, wat voor de meeste ritten ruim voldoende is. Om het maximale uit elke rit te halen, beschikt de Audi e-Tron GT Quattro over geavanceerde systemen voor energieterugwinning en energiebeheer. Tijdens het remmen en vertragen wordt kinetische energie omgezet in elektriciteit en teruggevoerd naar de batterij, waardoor het rijbereik wordt vergroot en de efficiëntie wordt verbeterd.

Het interieur van de Audi e-tron GT quattro is ontworpen met aandacht voor detail en vakmanschap. Luxe materialen, zoals premium leder en geborsteld aluminium, worden gecombineerd met geavanceerde technologieën en veiligheidsfuncties om een comfortabele en verfijnde rijervaring te bieden. Met zijn ruime cabine en ergonomisch ontworpen stoelen biedt de Audi e-Tron GT Quattro plaats aan maximaal vier passagiers in ultiem comfort.

Vanzelfsprekend wilt u in deze auto natuurlijk geen zorgen hebben over het interieur. Onze automatten bieden optimale bescherming tegen modder, water en sneeuw en andere vuilbronnen. Naast bescherming voegen onze automatten ook een vleugje stijl toe aan het interieur van uw auto. Met verschillende kleuropties en afwerking details kunt u de automatten aanpassen aan u persoonlijke voorkeuren en interieur.

Voor deze auto hebben wij de juiste pasvorm matten in onze collectie.

De producten uit dit bericht