Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Nieuw! Automatten voor de Ford Explorer PHEV U625

Nieuw! Automatten voor de Ford Explorer PHEV U625

De Ford Explorer PHEV U625 2020 is een indrukwekkende hybride SUV die een krachtige en efficiënte rijervaring biedt. Met zijn geavanceerde technologie en verfijnde styling is deze auto de perfecte keuze voor gezinnen en avonturiers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame auto.

De Explorer PHEV U625 is uitgerust met een 3,0-liter V6-motor die wordt ondersteund door een elektromotor en een batterijpakket. De combinatie van deze componenten zorgt voor een totaal vermogen van 318 pk en 332 lb-ft aan koppel. Met deze krachtige aandrijflijn kan de Explorer PHEV U625 in slechts 5,7 seconden van 0 naar 60 mijl per uur accelereren.

Maar wat deze SUV echt indrukwekkend maakt, is zijn brandstofefficiëntie. De Explorer PHEV U625 heeft een volledig elektrisch bereik van maximaal 21 mijl en een gecombineerde brandstofefficiëntie van 25 mpg. Dit betekent dat bestuurders met deze auto niet alleen kunnen genieten van krachtige prestaties, maar ook van een laag brandstofverbruik en verminderde uitstoot.

Een andere opvallende eigenschap van de Explorer PHEV U625 is zijn veelzijdige en ruime interieur. Met standaard plaats voor zeven passagiers en ruim 87,8 kubieke voet aan bagageruimte met neergeklapte achterbank, biedt deze SUV meer dan genoeg ruimte voor gezinnen en avonturiers. Bovendien beschikt de Explorer PHEV U625 over een aantal handige functies, zoals een 10,1-inch touchscreen-infotainmentsysteem, Apple CarPlay en Android Auto, en een 12,3-inch digitaal instrumentenpaneel.

Als het gaat om veiligheid en rijhulpsystemen, stelt de Explorer PHEV U625 niet teleur. Standaard is deze SUV uitgerust met geavanceerde functies zoals automatisch noodremmen, rijstrookassistentie en dodehoekbewaking. Optionele functies zoals adaptieve cruisecontrol met stop-and-go, automatisch parkeren en een 360-graden camera maken de Explorer PHEV U625 nog veiliger en gemakkelijker te gebruiken.

Kortom, de Ford Explorer PHEV U625 2020 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, brandstofefficiënte en ruime SUV. Met zijn geavanceerde technologie, verfijnde styling en indrukwekkende prestaties, is dit een auto die de moeite waard is om te overwegen.

Voor deze auto hebben wij de juiste pasvorm in onze collectie.

 

De producten uit dit bericht