Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Nieuw! Automatten voor de Peugeot e-2008

Nieuw! Automatten voor de Peugeot e-2008

Als enthousiaste en felle voorstander van Peugeot's merkvisie van een opwindende toekomst, is de Peugeot e-3008 de ultramoderne interpretatie van een instinctieve en veelzijdige rijervaring. Het is een echte SUV en in zijn afmetingen botst hij met een bijzonder krachtige en onderscheidende stijl.

De auto is ultra-technologisch, hij neemt de nieuwe generatie van meeslepende Peugeot i-Cockpit® 3D over, met uitrusting en rijhulpmiddelen die zijn ontworpen door de beste knowhow die Peugeot te bieden heeft. De bodem van de volledig elektrische auto is anders dan die van de benzine en diesel uitvoeringen, daarom worden daarvoor afzonderlijke automatten geleverd.

De wereld verandert. Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe antwoorden in de auto-industrie. Met zijn 208 jaar geschiedenis zet het merk Peugeot zijn engagement in het tijdperk van de energietransitie rustig voort. Deze opwindende en geruststellende visie op de toekomst wordt eens te meer bevestigd door de nieuwe SUV Peugeot 2008. Het toont aan dat technologie en plezier niet onverenigbaar zijn en dat een auto de kracht heeft om te verbazen. Het maakt van een reis een reis en biedt iedereen de mobiliteit die ze nodig hebben.

De nieuwe Peugeot 2008 komt naar voren in het hart van het compacte SUV-segment en draagt ​​bij tot wat vandaag typisch het Peugeot-gamma is: bevestiging door design en differentiatie door innovatie en technologie.

De producten uit dit bericht