Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Nieuw! Automatten voor de BMW X5 xDrive 45e 2019->

Nieuw! Automatten voor de BMW X5 xDrive 45e 2019->

Met de marktintroductie van de nieuwe BMW X5 xDrive45e wordt het aandrijfportfolio van de Sporty Activity Vehicle (SAV) nu uitgebreid met een plug-hybride. De tweede generatie van de BMW X5 met elektrische aandrijving combineert een modelspecifieke zescilinder-in-lijn benzinemotor met BMW TwinPower Turbo-technologie met de allernieuwste BMW eDrive-technologie. Aanhoudende vooruitgang op het gebied van plug-hybride aandrijving heeft geleid tot een systeemvermogen dat nu is verhoogd tot 290 kW / 394 pk, een tastbare verbetering in termen van elektrisch aangedreven rijbereik en een aanzienlijke vermindering van het brandstofverbruik en de CO2-niveaus in vergelijking met het voorgaande model.

Indrukwekkender dan ooit: de tweede generatie van het plug-inhybridemodel combineert het puur elektrisch aangedreven rijplezier van een BMW plug-inhybridemodel met de veelzijdigheid die typisch is voor een Sports Activity Vehicle. Daarbij biedt de nieuwe BMW X5 xDrive45e optimale kwaliteiten op het gebied van rijdynamiek en efficiëntie. Met een elektrisch aangedreven actieradius van 67 tot 87 kilometer in de nieuwe WLTP-testcyclus of zo'n 86 tot 97 kilometer volgens de NEDC-testcyclus, is het cijfer van het voorgangermodel meer dan verdrievoudigd. Tegelijkertijd zijn het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van de nieuwe BMW X5 xDrive45e nagenoeg gehalveerd. De topsnelheid bij het rijden op elektrisch vermogen wordt verhoogd van 120 naar 135 km / u.

Dankzij de hoogspanningsbatterij die zich in het bodemgedeelte van het voertuig bevindt, ligt het zwaartepunt lager dan bij conventioneel aangedreven SAV-modelvarianten. De bagageruimte van de BMW X5 xDrive45e is slechts zo'n 150 liter minder. Als alle stoelen worden gebruikt, is het opbergvolume 500 liter; als de achterste rugleuningen zijn neergeklapt, is er een inhoud van 1 720 liter beschikbaar. Het volume van de brandstoftank is 69 liter - geschikt voor lange afstanden.

Bij ons besteld u nu de automatten voor deze auto.

De producten uit dit bericht