Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Nieuw! Automatten voor de Citroën C4 2021 ->

Nieuw! Automatten voor de Citroën C4 2021 ->

Citroen heeft de nieuwe Citroen C4 2021 hatchback 2018-2019 volledig goedgekeurd. Het model vervangt het vijfdeursmodel van de vorige generatie, dat debuteerde in 2011 en in 2018 de markt verliet vanwege een teruglopende verkoop. Tegelijkertijd heeft de nieuwe auto weinig te maken met zijn voorganger omdat hij een fris platform heeft, een modern design met uitgebreide personalisatiemogelijkheden, een ruim interieur en geavanceerde elektronische en technische uitrusting. En over het algemeen is de nieuwigheid gebouwd in cross-hatchback-formaat, zoals blijkt uit het karakteristieke silhouet en de aanwezigheid van verplichte plastic bescherming langs de onderomtrek van de auto.

Het belangrijkste kenmerk van de Citroen C4-carrosserie in 2021 is de dakkoepel in de stijl van een crosscoupé. Een andere hatchback wordt gekenmerkt door het originele ontwerp van de exterieurdetails, die de nieuwe filosofie van het merkontwerp weerspiegelt. Het heldere en originele voorste deel is versierd met V-vormige delen van de kopoptiek, die in het midden zijn verbonden met het bedrijfslogo door chromen strips. De bumper, genaaid in zwart plastic, heeft stijlvolle decoratieve inzetstukken aan de zijkanten die dienen als frame voor compacte mistlichten.

Bij het ontwerp van het interieur lag de focus op comfort en aangename visuele sensaties. Er zijn zachte afwerkingsmaterialen gebruikt, er zijn zes ontwerpschema’s ontwikkeld, LED-contourverlichting geïntroduceerd en er zijn veel compartimenten voorzien voor het opbergen van objecten. Er waren ruimte en zeldzame opties zoals de geïntegreerde voorpaneelbeugel voor slimme padondersteuning van gadgets.

De voordelen van het hatchback-model zijn onder meer een grote benodigde ruimte voor de passagiers. Aan de achterkant is de cabinebreedte 1380 mm in het schoudergebied en 1440 mm in het ellebooggebied. De knieën krijgen een record voor het 198 mm-segment. Het basisvolume van de kofferbak is 380 liter, het maximum is 1250 liter. Er zijn haken in de laadruimte om tassen op te hangen en een extra ondergrondse laadruimte. De vloer met twee standen kan in een hellende positie worden vergrendeld voor gemakkelijk laden.

Voor deze nieuw C4 hebben wij ook pasvorm automatten, zodat je je nieuwe auto helemaal af kunt maken. Ze zijn eenvoudig en snel te bestellen op onze webshop. Geheel naar eigen keuze, en eventueel met een persoonlijk logo.