Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Nieuw! Automatten voor de BMW X7 (G07) 2020 ->

Nieuw! Automatten voor de BMW X7 (G07) 2020 ->

De eerste BMW X7: zijn imposante verschijning komt dankzij de puristische vormgeving en de atletische designtaal licht en wendbaar over. Ondertussen vormt het aanzienlijke plaatsaanbod in het interieur een toonaangevende combinatie van exclusiviteit, functionaliteit en vrijheid – aangenaam comfort tot aan de derde zetelrij. Buitengewoon is ook zijn krachtige rijdynamiek, die overtuigt door een maximum aan sportiviteit. Zo wordt elke rit een groots optreden.

De BMW X7 biedt een bijzonder hoog rijcomfort bij een tegelijk uitstekende rijdynamiek. Het als optie verkrijgbare chassisregelsysteem Executive Drive Pro maakt gebruik van actieve rolstabilisatoren die tijdens de rit de bewegingen van het koetswerk voortdurend elektromechanisch tot een minimum beperken. De standaard adaptieve luchtvering op 2 assen vergemakkelijkt het in- en uitstappen en het inladen. De luchtvering houdt de wagen onafhankelijk van de belading automatisch op een constante rijhoogte en kan manueel ingesteld worden.

In de BMW X7 is als optie een xOffroad-pakket beschikbaar. Vier selecteerbare offroad-modi passen de vierwielaandrijving BMW xDrive nog preciezer aan de ondergrond van het moment aan. De M sportuitlaat (optie) produceert een kenmerkend geluid dat met de rijdynamiekschakelaar in de programma’s SPORT en SPORT+ via de rijdynamiekschakelaar tot een nog intenser geluid ingesteld kan worden. De optionele Integral Active Steering voor de vierwielaandrijving garandeert bij lage snelheid kleine draaicirkels door in de tegenrichting meesturende achterwielen.

Ben je pas eigenaar geworden van deze prachtige X7? Dan kun je bij ons je sportieve wagen helemaal afmaken met een geweldig set automatten in de juiste pasvorm. Je besteld ze nu eenvoudig en snel bij ons in de webshop!