Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Nieuw! Automatten voor de Audi A6 2020->

Nieuw! Automatten voor de Audi A6 2020->

De nieuwe Audi A6 is veelzijdiger dan ooit tevoren - met end-to-end digitalisering, meer comfort, meer sportiviteit en een technisch, elegant design. De uitgebreide connectiviteits- en assistentiesystemen demonstreren intelligente autoconnectiviteit. Het onderstel combineert soepel rijcomfort en onwrikbare stabiliteit met verbeterde sportiviteit. Alle motoren maken gebruik van een efficiënt mild hybride systeem dat is goed voor het klimaat.

Snelle toegang tot functies en een hoge mate van personalisatie - het smartphone-achtige display en besturingssysteem maakt het gebruik in de Audi A6 intuïtief. Het is daarmee het modernste bedieningsconcept in zijn klasse. Twee grote displays vervangen de meeste knoppen en bedieningselementen van het vorige model. Als zodanig is het een goed voorbeeld van de end-to-end digitalisering die de nieuwe A6 naar de business class brengt.

Op het gestroomlijnde instrumentenpaneel van de nieuwe Audi A6 domineert een technisch, futuristisch zwart paneeldesign dat vorm en functie op indrukwekkende wijze combineert. De ontwerptaal lijkt gereduceerd en zakelijk; de horizontale lijnen creëren een luchtig gevoel van ruimte. De middenconsole en de twee MMI touch response-displays zijn iets naar de bestuurder gericht. In uitgeschakelde toestand is het bovenste display bijna onzichtbaar in het donkere decoratieve oppervlak verwerkt.

Voor deze stoere auto hebben wij pasvorm automatten, je bestelt ze eenvoudig en snel op onze website.

De producten uit dit bericht