Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Duurzame productie automatten

Duurzame productie automatten

Naast het feit dat we onze klanten met mooieexclusieve en pasvorm producten willen bedienen, is het ook onze taak om goed voor de mensen en het milieu te zorgen. We vinden dat we zuinig moeten omspringen met de aarde. Wij hebben nu een verantwoordelijkheid voor de toekomstige generaties die zullen komen. Daarom vinden we dat het produceren en leveren van automatten op een duurzame wijze moet plaatsvinden.

We hebben dit in de praktijk met een aantal slimme keuzes vorm geven. Zo hebben we een aantal principiële en duurzame keuzes gemaakt:

  1. Het afvaltapijt wat ontstaat tijdens het produceren van de automatten wordt verwerkt door een specialistisch recycling bedrijf. Zij zorgen er met moderne machines voor dat het tapijt voor 100% te hergebruiken is. Hierdoor ontstaat er tijdens de productie van de matten per saldo 0% afval.
  2. We leveren meer dan 1.500 unieke pasvormen. Elke auto heeft zijn eigen, specifieke pasvorm. Daarnaast kan voor elke auto bij ons een uniek set automatten worden samengesteld. Er kan gekozen worden uit verschillende kwaliteiten kleuren tapijt. Daarnaast is er keus uit veel verschillende omzoomkleuren. Wanneer een mat afbesteld wordt ligt deze bij ons bij de incourante  voorraad. De kans dat precies hetzelfde set nog eens besteld wordt is zeer gering. We kiezen er in het kader van duurzaamheid voor om deze matten niet weg te gooien. We bieden deze periodiek aan op www.marktplaats.nl voor de handlings- en verzendkosten. Dit is een win-win situatie. Wij gooien niets weg, en klanten beschikken op deze wijze over een goedkoop set automatten.
  3. We hebben voor bijna elk Europees land een website, van Zweden tot Spanje, en van Italië tot Roemenië. We produceren de automatten zoveel mogelijk in de buurt van de afnemer. We hebben daarvoor verschillende productielocaties in Europa. Onze pakketten leggen desondanks vele kilometers af. We vinden het belangrijk dat dit CO2 neutraal gebeurt. Daarom hebben we gekozen voor een pakketdienst (DPD) die alle pakketten CO2 neutraal bezorgd
  4. Onze automatten verpakken we in dun, maar zeer stevig plastic. Dit plastic kan via de gescheiden afval inzameling voor 100% hergebruikt worden.

Duurzaamheid is belangrijk, we vinden het van belang om hier ons steentje aan bij te dragen, en constant naar verbeteringen te zoeken om hier ook de nummer 1 in te blijven.