Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Nieuw! Automatten voor de Toyota Yaris 2020->

Nieuw! Automatten voor de Toyota Yaris 2020->

De geheel nieuwe Toyota Yaris van de vierde generatie is een auto die voldoet aan de eisen van het stadsleven, maar ook prima rijd op de snelweg.

De Toyota Yaris is ontworpen om wendbaar te zijn op drukke en krappe straten in de stad, wat tot uiting komt in zijn compacte afmetingen en zijn toonaangevende, kleine draaicirkel, terwijl hij tegelijkertijd een ruim, comfortabel en hoogwaardig interieur biedt met uitrustingsspecificaties die voldoen aan alle moderne klantprioriteiten voor connectiviteit en naadloze toegang tot informatie.

De sleutel tot het verwezenlijken van de ambities van Toyota voor de nieuwe Yaris is de eerste toepassing van de filosofie van Toyota New Global Architecture - TNGA - op een kleine auto, waarbij het modulaire GA-B-platform wordt geïntroduceerd dat de basis vormt voor een reeks nieuwe modellen. Het GA-B-platform staat centraal in de verbeterde dynamische prestaties van de Yaris, met een lager zwaartepunt en een veel grotere carrosseriestijfheid. Het stelde de ontwerpers ook in staat om een ​​meer onderscheidende en krachtig ogende auto te creëren met een aansprekende en individuele identiteit.

Het nieuwe model maakt gebruik van de nieuwste evolutie van Toyota's hybride elektrische aandrijflijn van de vierde generatie, waardoor de auto een lager brandstofverbruik, lagere emissies en een sterk verbeterde capaciteit heeft om alleen op zijn elektrische kracht te rijden, bij hogere snelheden en over langere afstanden.

In feite kan de nieuwe Yaris op stadsritten een aanzienlijk deel van de tijd emissievrij werken, net als een elektrische auto met accu, maar zonder zorgen over het opladen.

De Toyota Yaris versterkt zijn reputatie als segmentleider op het gebied van veiligheid en legt opnieuw de lat hoger. Trouw aan Toyota's toewijding om veiligheid te democratiseren, profiteert het standaard van een grotere reeks actieve Toyota Safety Sense-systemen, waaronder Advanced Driver Assistance Systems (ADAS), zoals Lane Trace Assist, Emergency Steering Assist en Intersection Turn Assistance.

We hebben de automatten voor deze auto nu opgenomen in het assortiment. Vanaf 2020 past hetzelfde mattenset in alle uitvoeringen.

De producten uit dit bericht